Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
  • POLYURETHAAN GIETVLOER

OUR PROCESS

1

Research

2

Offerte

3

Werfbezoek

4

Pu gietvloer

Referenties

Foto's

Clients

Pu gietvloeren (PUR gietvloeren) :


Polyurethaan gietvloeren strak, comfort, warm. Een Pu gietvloer is om die reden ideaal voor een woning of een kantoor. Een PU gietvloer wordt gegoten aangebracht bij deze krijg je een naadloos strakke vloer en is perfect toepasselijk in eenieder interieur. Polyurethaan gietvloer is zachter en flexibeler dan de epoxy gietvloer, door de flexibiliteit van de vloer voelt het aangenaam en comfortabel aan onder de voeten.

Gietvloer


De vloer kan bovendien gecombineerd worden met vloerverwarming. Een PU gietvloer is vloeistofdicht, het grote voordeel hieraan is dat het grote onderhoud achterwege kan blijven ! De andere voordelen zijn dat de PU gietvloer kleurvast en UV-stabiel is.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

PU VLOER

Een PU gietvloer bestaat uit een vijf – lagen systeem en is slechts 3 mm dik. Voor een mooi resultaat wordt een PU gietvloer op een strakke ondergrond aangebracht. Indien uw huidige vloer zich in een slechte staat bevindt, voeren wij voorbereidende werkzaamheden uit om de gietvloer op een strakke ondergrond aan te brengen. Ondergronden zoals tegelvloer, betonvloer, chapevloer, OSB – platen houtenvloer.